“haalt ie ‘t, of is ’t weer grootspraak?”

Zal die het halen of komt de wedstrijd van aankomende zaterdag te vroeg voor aanvaller Beerd van de Beek van owios 4. Dit is de vraag die de mensen die dicht om dit roemruchte elftal staan al dagenlang bezig houdt. Zelf laat hij zijn medespelers en niet te vergeten zijn coach nog altijd in het ongewisse. Of kun je dit beter verwoorden met dat de speler in kwestie zich gewoon van de domme houdt.

Uiteraard zijn wij van LOCO FM weer op onderzoek gegaan voor u! Hierbij kwamen een aantal feiten boven water. Feit is dat de niet zo fijnbegaafde linksbuiten aangeeft dat hij last van zijn rug heeft. Feit is ook dat hij hier vaker last van heeft gehad. Maar dit in het achterhoofd houdend is het misschien toch wel vreemd hoe hij zich op het trainingskamp in Kos heeft gedragen. Pratend met andere spelers die hier niet bij naam genoemd willen worden, zijn we er toch achter gekomen dat hij zijn pijnlijke rug niet altijd even veel ontzag. Vooral het meedoen met de vele potjes waterpolo deed de andere spelers toch regelmatig de wenkbrauwen fronzen. “Het enige wat die laaierlichter rust gaf waren zijn ogen, wanneer het na 10 uur ’s avonds was”, werd zelfs opgetekend door een volle neef van speler John van Boven, ook aanwezig te Kos. Feit is ook dat het in het kader van zijn herstel het wellicht ook vreemd is dat de speler die letterlijk op grote voet leeft, zijn werkzaamheden doordeweeks vooral in zijn auto door brengt. “Ik rij nog altijd liever rondjes dan dat ik mij op de werkvloer laat zien”, is toch een van zijn befaamde uitspraken. Is dit misschien het opzettelijk ongeschikt maken voor wedstrijden op hoog niveau is dan ook onze vraag?

Op z’n minst vreemd ook is dat de rondbuikige linksbuiten juist deze wedstrijd aankondigt om zijn rentree te maken. Wij van LOCO FM kunnen ons dan ook niet aan de indruk onttrekken dat het te maken heeft met de aankomende tegenstander. Wellicht onderschatting die hier al opgetreden is? Dat de tegenstander van zaterdag mee gaat doen om de prijzen dit seizoen is inderdaad onwaarschijnlijk maar kijkend naar de laatste onderlinge ontmoeting is ook gebleken de toen op linksbuiten spelende Beerd van de Beek erg veel moeite had met zijn stokoude directe tegenstander. Uiteraard hebben we deze rechtback ook nog gesproken en nadat hij zijn kunstgebit ingedaan had tekenden we uit zijn mond op: “Laat maar komen die stofkop. Zelden zo’n makkie gehad in mijn 67 jarige loopbaan.”

Zaterdag om 1500 uur speelt owios 4 in Zwolle zijn tweede wedstrijd in deze competitie tegen be quick ’28. De coach van owios 4 tast nog steeds in het duister en of hij niet zelf een stelling in moet nemen is een kwestie die velen bezig houdt. Mocht speler Beerd van de Beek onverhoopt toch mee spelen gaat dit in ieder geval niet stilzwijgend geaccepteerd worden door spelers, supporters en technische staf. Dat er hoog spel is gespeeld door speler in kwestie is een feit en de druk zal enorm zijn!!

Geen reacties