OWIOS 4 wint ook tweede derby

Nadat de eerste bekerwedstrijd de kanaries werden verslagen, moest ook ’t Harde het onderspit delven op Bovenmolen. Het sterrenensemble van de Coach begon gretig aan de wedstrijd. Gert Jonker die op linksbuiten mocht beginnen, had zijn plek gevonden. Een geweldige voorzet zorgde voor het eerste gevaarlijke moment, deze bal werd helaas niet ingekopt. De eerste corner die Bruin mocht nemen werd netjes door John tegen het net gewerkt 1-0. Daarna was er leuk voetbal van de kant van OWIOS, tikkie takkie, Gert Jonker die de bal teruglegt op John die de 2-0 netjes in de rechter bovenhoek legt. Paul die onderweg was de 3-0 te maken, werd onterecht afgevlagd door de grensrechter. Daarna begon OWIOS wat te rommelen, dit resulteerde in een nette treffer van ut Harde, dat de ruststand op 2-1 bracht.
Na rust had OWIOS een paar mogelijkheden om de 3-1 te maken, dit gebeurde echter niet en zo kon ut Harde de gelijkmaker maken. Ons aller OWIOS was nog niet van plan de punten te delen en ging volop door in de strijd en wist middels een doelpunt van Xander de 3-2 te maken. Daarna ging de wedstrijd wat over en weer en waren er mogelijkheden aan beide kanten. Kort nadat de leidsman doorgaf dat er nog 3 minuten te spelen waren wist Xander de wedstrijd te beslissen door de 4-2 te maken. Hierna konden de mannen van OWIOS genieten van een paar heerlijke verjaardagskratjes.
Volgende week staat de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Go Ahead Kampen op het programma.

Geen reacties