Toch groen licht voor Van de Beek

Na weken in de fitnessruimte te hebben gezeten is het moment toch daar gekomen. A.s zaterdag zal in Zwolle het competitiedebuut van van de Beek zijn. Coach Evert Ponstein kan niet om de rappe buitenspeler heen en heeft hem geselecteerd voor de belangrijke competitiewedstrijd.
Ook de coach kijkt naar statistieken en zag dat van de Beek vorig jaar goed was voor 3 doelpunten in Zwolle, waaronder een strafschop en 2 fenomenale doelpunten.
Door de terugkeer van van de Beek en de afwezigheid van Cor Lokhorst lijkt de selectie op z’n sterkst te zijn in Zwolle. Lokhorst die 2 weken geleden dacht om even op z’n vrije zaterdag met het 7e mee te moeten doen, heeft nu last van z’n hamstring. De grote vraag is nu natuurlijk wie die voor de gek houdt? Lokhorst die momenteel veelal in Hardenberg te vinden is, zelfs z’n auto is er onlangs al gespot door een medespeler (deze blijft graag anoniem)!
Het gerucht afgelopen donderdagavond bij de kantine bleek dat deze Lokhorst een bedblessure heeft opgelopen i.p.v dat hij last heeft van zijn hamstringblessure! We zullen maar niet in details gaan treden, maar het feit dat hier de coach Ponstein niets van weet, is interessant.
Wellicht dat de aankomende dagen meer van deze blessure bekend zal worden.

De wedstrijd in Zwolle zal a.s zaterdag om 15:00 aanvangen. De Loco FM zend deze wedstrijd live uit.

Geen reacties