Zeldzame brilstand op eigen mat tegen Kampen 2

Na afgelopen seizoen twee maal het onderspit gedelfd te hebben was OWIOS 4 uit op revanche tegen de Kamper steuren.
’s Ochtends werd er door een deel van het team samen met de Coach richting het sportpark gefietst. Cor die zich dit seizoen nog niet tot vaste waarde in het elftal van de Coach mag reken trapte wel heel toevallig tegelijk op met de Coach. De gehele weg probeerde hij de Coach er van te overtuigen dat hij klaar was om dit seizoen voor het eerst 90 minuten te maken.

In de kleedkamer was iedereen zoals gewoonlijk weer overal mee bezig behalve met de wedstrijd. Waar Jos zich drukt maakte om zijn half geschoren borsthaar vanwege een haperende trimmer kwam de keeper tot de ontdekking dat zijn eerste drie borstharen te voorschijn kwamen. Beerd die normaal het hoogste woord heeft is de laatste tijd vrij rustig. Hij staat al ruim twee weken droog (zijn duifje beweert anders) waarmee de druk steeds groter wordt. Dit heeft hem doen besluiten heeft om weer eens een paar nieuwe maatje 48 felroze Adidasjes te laten maken.

Zoals bij de vele wedstrijdverslagen van OWIOS valt er ook nu weer niet bijster veel over de wedstrijd te vertellen. Er werd vrij aardig gevoetbald door OWIOS, maar wist zichzelf niet met een doelpunt te belonen. Normaal gesproken betekend dit dat er met de rust vaak tegen een achterstand aangekeken wordt. Echter stond de verdediging vandaag prima en werd er keurig meeverdedigd door de middenvelders. Kampen is slechts één keer gevaarlijk geweest vanuit een hoekschop, maar door geweldig keeperswerk van Janniek werd de 0-1 voorkomen. In de rust werd duidelijk dat de Coach het toch nog niet helemaal aan durft om Cor 90 minuten te laten spelen. De tweede helft verliep hetzelfde als de eerste helft OWIOS gaf weinig weg en miste zelf een paar vrij behoorlijke kansen. Dit resulteerde in een 0-0 eindstand.

Over de auteur  ⁄ Gerco

Geen reacties