OWIOS 4 nestelt zich in middenmoot

Na een wonderbaarlijke overwinning op whc was het vertrouwen groot bij de groene strijders van owios 4. Alle ingrediënten waren dan ook aanwezig om weer een fantastisch resultaat te boeken. Het weer was goed, de waterzak gevuld en ESC had de wedstrijd van hun eerste elftal verzet zodat het hoofdveld bespeeld kon worden door echte grootheden. Helaas liet de kwaliteit van dit veld wel iets te wensen over maar dit terzijde.
Dat het een sprankelende wedstrijd zou worden kon dan ook niet anders. Owios 4 dat als doelstelling heeft om zich dit seizoen stevig in de subtop te nestelen liet zien dat dit niet op bluffen gebaseerd is. De basis hiervoor werd al in de eerste helft van deze wedstrijd gelegd en owios kon gaan rusten met een 0-3 achterstand. Dit werd na rust keurig doorgezet wat uiteindelijk resulteerde in een 0-7 nederlaag. Door deze nederlaag liet Owios zien dat ze volop voor de uitgesproken doelstelling gaan en dat ze dit ook zeker waard zijn. De greunen staan op dit moment op een keurig gedeelde vijfde plek in de rangschikking ( iets lager door het doelsaldo maar dit zegt niks natuurlijk )  en dit mocht dan ook zeker gevierd worden na de wedstrijd.
Met vol vertrouwen gaan we dan ook richting de wedstrijd van volgende week tegen fc Horst waarin we verder gaan werken aan onze doelstelling om een stabiele subtopper te blijven in deze listige 4e klasse en wellicht nog een paar plekjes te stijgen op de ranglijst.

Geen reacties