OWIOS 4 stijgt naar 4e plaats op de ranglijst

Wanneer het bericht van de coach komt met de vraag wie er de komende wedstrijd aanwezig is, dan meld je je aan (of af) en dan kijk je direct op het schema wat jouw taken zijn voor de komende wedstrijd. Moet ik rijden, moet ik het verslag schrijven of moet ik de waterzak vullen.

Ook als je je afmeld kijk je daarnaar, want dan moet je je taken overdragen. Dus als je als uitvoerder de hele dag telefonisch alles regelt en alleen maar delegeert, dan regel je ook vervanging als je met je duifje een weekend weg gaat.

Datzelfde geldt voor verzorgend personeel in het ziekenhuis dat moet werken. Het is te hopen dat hij daar beter omgaat met de overdracht van patiënten en welke medicijnen ze moeten hebben, anders liggen daar regelmatig patiënten op apegapen.

Dan hebben we onze Gert die zich laat brengen, terwijl hij zelf moet rijden. Dit werd snel en keurig opgelost. Die zet gewoon de kleine jongen en hoogzwangere vrouw op straat, want de voetbal gaat voor. Hoe lang ze daar gestaan hebben weten we niet, maar bij terugkomst op Bovenmolen stonden ze er niet meer.

De coach was hierover niet te spreken en beraad zich dan ook op disciplinaire maatregelen die een einde aan deze wantoestanden voor de wedstrijd moeten maken.

Voor de wedstrijd was de hoofdrol voor Henk, niet in de basis elf opgenomen, geen zin in vlaggen en pruttelend en mopperend de waterzak en waardevolle spullen meegenomen naar het veld. De andere wisselspeler Bruin offerde zich op om te vlaggen.

Terwijl de scheidsrechter, een ouderwetse hippie uit Horst, floot voor de start van de wedstrijd, was de coach in geen velden of wegen te zien. Die kwam een paar minuten later aanlopen.

Het eerste doelpunt werd ingeleid door een pass van Gerco op Arjan die keurig slalommend richting de goal ging en de 0-1 maakte. Na een kwartier kreeg Cor last van de kuit en mocht Henk al vroeg in de eerste helft het veld in. Janniek weet door goed optreden in een 1:1 duel de gelijkmaker te voorkomen. Halverwege de eerste helft sloeg de keeper een bal van Arjan zelf de goal in. Ruststand 0-2.

Net voordat de 2e heft begint spint Paul richting kleedkamer om de eerste 5 minuten elders door te brengen. Waar geprobeerd werd een corner te voorkomen door een bal die al over de lijn was weer het veld in te brengen, werd de 1-2 weggegeven. De goed fluitende leidsman wees al naar de cornervlag, maar dacht toen de bal in het net vloog, dan hoeven we ook geen corner meer te nemen, dus keurde hij het doelpunt goed. Nadat Xander geblesseerd het veld had verlaten en Jos de laatste 10 minuten nog mee mocht doen werd direct na deze wissel de 1-3 gemaakt. Henk snelde over de linkerflank en legde de bal keurig breed zodat Arjan de bal binnen kon schuiven. Het feit dat hij de wedstrijdbal niet heeft meegekregen, geeft aan dat hij op papier geen hattrick gemaakt heeft.

Rest ons nog te melden dat Cor die geblesseerd het veld verlaten had een goeie actie had door in de rust de waterzak te vullen.

Met 3 punten in de tas en een paar plekken hoger op de ranglijst gingen onze mannen met een voldaan gevoel weer naar Oldbroek.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen wart – Wit op het programma.

Geen reacties