OWIOS 4 herpakt zich met winst op Zeewolde

Het is weer een mooie zaterdag en de boys van owios 4 mogen de kicksen weer aantrekken. Dit keer was het zeewolde 4 dat op bezoek kwam op het prachtige sportpark de bovenmolen. Waar de coach vorige week net 11 spelers bij elkaar kreeg had hij nu de luxe om over 14 van zijn jongens te kunnen beschikken. Dit de reden had omdat de jaarlijkse bazaar weer was. En daar willen de meesten wel bij zijn J. Nu over tot de orde van de dag de wedstrijd. Nu de jongens de opstelling weer weten en de wissels weer bekend zijn rest er altijd weer de vraag wie o wie gaat er vlaggen. Dit keer offerde onze cor zich al snel op. Wel met de reden dat hij dan lekker in het zonnetje kon staan. Achteraf toch geen verkeerde gedachte van hem. Want nadat de scheids zijn 1e fluitsignaal had gegeven werden de overige 2 wissels nou niet bepaald warm van het spel wat owios 4 het 1e kwartier liet zien. Zeewolde wat in het 1e kwartier al een paar goede kansen kreeg maar deze onbenut lieten. Was daar als een duveltje uit een doosje onze speedy arie die erop uit werd gestuurd. Langs de rechterkant van het veld stoomde hij op en richting het doel ging. Werd hij door slim voor zijn verdediger langs te kruisen in de 16 aangetikt waarna de scheids niks anders kon doen dan de bal op de stip te leggen. De man in vorm (we noemen geen naam) ontfermde zich over de bal en schoot deze onberispelijk binnen 1-0. Lang kon owios er niet van genieten want 3 minuten later lag de bal er alweer in 1-1. Owios dat nog steeds niet in zijn spel kon komen. Werd steeds verder richting zijn eigen doel terug gedrongen. Wat resulteerde na 30 min spelen in een doelpunt voor zeewolde 1-2. De coach vond dat het niet verder zo kon doorgaan en greep in. Na een wissel toegepast te hebben en een aantal schuivingen met zijn jongens begon owios het spel weer naar zich toe te trekken en met resultaat. Na 35 min kreeg owios een vrije trap aan de zijkant van het veld op een meter of 25 van de goal. Deze werd in 1 keer op doel geschoten maar na slecht keeperswerk werd de bal los gelaten en daar stond john op de goede plek 2-2. Owios begon weer te geloven dat er nog meer in zat voor de rust en met resultaat. Op slag voor rust werd daar de man in vorm (we noemen geen naam) met een prachtige steekpass 1 op 1 voor de keeper gezet. En deze de bal met een prachtige stift in het netje legde 3-2. Na de sterke laatste 10 minuten van de 1e helft kreeg owios zijn verdiende rust. Na 2 wissels te hebben doorgevoerd ging owios weer volle bak de 2e helft in. Owios dat probeerde het goede spel van de laatste 10 min van de 1e helft door te zetten kreeg niet echt grip op de 2e helft. Zeewolde probeerde de druk wat op te voeren maar niet bij machte was om de groen witte muur te doorbreken. Ook mede door goed keeperswerk van janniek. Door het goede keeperswerk begon bij zeewolde de moed in de schoenen te zakken. Owios dat bleef strijden tot de laatste seconde kreeg beloning voor het harde werken.
Na 84min was daar dan de verlossing. De bal kwam voor de voeten van speedy arie. Hij bedacht zich geen moment en schoot de bal van een meter of 20 op doel. De keeper had er de grootste moeite mee en liet los. Laten wij daar nou net onze rappe henkie hebben die er als de kippen bij was en de bal het doel intikte 4-2. Owios kon gerust adem halen en zich op gaan maken voor een gezellige middag en avond in de kantine. De coach blij zijn jongens blij op naar de volgende wedstrijd.
Zaterdag 10 november is nunspeet 4 de tegenstander aanvang 13.00uur.

Geen reacties