OWIOS doelman pakt na 3 jaar eindelijk de 0

Na een wekenlange onderbreking mocht OWIOS 4 eindelijk weer de wei in. Een wei waar heel veel wind stond, zoals Piet Paulusma voorspelde. Eindelijk had hij na jaren voorspellen het nu een keer bij het rechte eind en dat in de week dat hij ontslag had gekregen.
Eredivisieclubs gaan massaal in de winterstop naar het buitenland voor een stukje teambuilding. OWIOS 4 bleef dichter bij huis en ging met de touringcar naar Kootwijkerbroek. Hier werd eerst fanatiek getraind in de zaal en aansluitend werd er in een plaatselijk schuurtje aan een stukje teambuilding gewerkt. Hier was bijna de hele selectie aanwezig, dat is iets wat het hele seizoen nog niet gebeurd was.
Mocht je als speler van OWIOS 4 gretig zijn, dan moet je dit vooral niet laten merken. Zo loopt er een aanvaller rond die zelfs zijn spullen om half 5 s ’avonds nog wilde aantrekken voor een pot voetbal en dat met temperaturen van -4 a -5. Ook in de week voor de kraker tegen WHC, liet hij merken een gooi te willen doen na de topscoorderstitel. Aan de instelling ontbrak het ieder geval bij hem niet deze week. Daarentegen het scorend vermogen was niet wat hij had gehoopt. Conclusie die H.S kan vaststellen; 1 helft wissel doordat hij de laatste weken zijn goede wil heeft getoond en de aanvallers Arie en Beerd lopen weer 1 goal uit.

WHC uit. Een club waar eerder altijd mooie wedstrijden tegen waren en vele harde duels. Thuis werd deze wedstrijd in de laatste minuten beslist met een 3-2 winst. Zoals eerder benoemd stond er vandaag veel wind. Hier zag je spelers van genieten. Uittrappen kwamen over de middellijn heen, iets wat je niet elke week ziet bij OWIOS 4. Dit goede gevoel leidde zelfs tot zeer veel zelfvertrouwen en een knappe pot keeperswerk. Daardoor kan J.B nu eindelijk pronken met het gegeven dat hij een keer de nul heeft gehouden. Proficiat keeper.
De scheidsrechter had in het eerste kwartier een belangrijke rol in deze wedstrijd. Doordat deze man zijn bril was vergeten zag deze beste man een aantal incidenten op het veld niet. Gelukkig wisten de mannen van OWIOS 4 het hoofd er goed bij te houden wat na een half uur resulteerde in de 1-0. Arie die de bal in de loop mee gaf op Beerd, deze op sublieme wijze Arie weer bereikte en na een knappe actie zo het netje wist te raken. Dat was voor Arie een heerlijk gevoel aangezien zijn hele schoon familie langs de lijn stond. Nadat OWIOS een half uur had gedomineerd, en bij vlagen mooi voetbal op de mat was vertoond, zakte menig speler wat terug. Conditie ging nu al een rol van betekenis spelen. Dit waardeerden helaas niet alle spelers. Dhr. Van Boven die al een tijdje zijn basisconditie aan het opbouwen is met spinning, baalde hier hevig van. Dit stak hij ook niet onder stoelen of banken. Menig speler kreeg veel kritiek van deze goed ingestelde middenvelder. Het zij je vergeven van Boven. Net voor het einde van de 1e helft wist OWIOS nog 1 keer uit te breken. Arie gaf een steekbal tussendoor en Beerd kon de bal meenemen richting de goal. Deze kwam alleen bij de keeper terecht en wist de bal onberispelijk hard in te schieten. De keeper had het nakijken.
Over de 2e helft kunnen we niet heel veel schrijven. Cor mocht zoals hij in Uddel ook deed, de vlag ter hand nemen. Dat beheerst hij overigens beter dan het hele voetbalspelletje. H.S kreeg 5 minuten na zijn invalbeurt een goede kans maar wist deze niet te benutten. Onze Paul zakte na een minuut of 60 door het ijs. Hij ging met kramp van het veld. Waardoor deze kramp is ontstaan in nog niet duidelijk, aangezien hij niet veel loopwerk heeft verricht.
Volgende week de derby tegen ESC. Een wedstrijd waar OWIOS de mouwen zal moeten opstropen om hier een goed resultaat tegen te halen. We gaan deze wedstrijd ieder geval met vertrouwen tegemoet.

Geen reacties